Escape Room Λεμεσός – Κύπρος

Puzzle  3041,  Escape Room Λεμεσός, Κύπρος

Escape Room Λεμεσός – Τα παιχνίδια Escape Room, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές διασκέδασης στην Κύπρο, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το Puzzle 3041 – Escape Room Κύπρος, είναι η νέα τάση στην Λεμεσό και είναι εδώ, για να δοκιμάσει τις ικανότητές και το μυαλό σου.  Οι καινοτόμες τεχνολογίες και τα πρωτότυπα σενάρια, θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία. Ελάτε να αποδράσετε από τα Escape room Λεμεσός και να γνωρίσετε τον πιο διαδραστικό τρόπο διασκέδασης. Τα δημιουργικά θεματικά δωμάτια, το φιλικό προσωπικό μας και οι ευφάνταστοι γρίφοι, θα σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές δράσης!

Escape room Λεμεσός Κύπρος

Είστε παγιδευμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο … Η ομάδα σας αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο, προσπαθώντας να ξεφύγει πριν να είναι αργά! Πρέπει να σκεφτείτε γρήγορα, να βρείτε τα κρυμμένα στοιχεία και να λύσετε τους γρίφους! Σε κάθε Escape Room Λεμεσός, υπάρχει ένα ρολόι που δείχνει το χρόνο που απομένει για να αποδράσετε. Έχετε στην διάθεσή σας 60 λεπτά, για να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία, να λύσετε τα αινίγματα και να σπάσετε τους κωδικούς. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία και την λογική σας, μέχρι να βρείτε όλα τα στοιχεία και να αποκωδικοποιήσετε την τελευταία πρόκληση, η οποία ανοίγει την πόρτα.

Τα Puzzle 3041 Escape room Κύπρος, είναι γεμάτα από προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την ομάδα σας και την ικανότητα συνεργασίας σας. Συνδυάστε τη λογική, τη διαίσθησή και το αστυνομικό σας δαιμόνιο, για να απελευθερωθείτε. Με την είσοδό σας στο Escape Room Λεμεσός, θα γίνει μια παρουσίαση του σεναρίου του δωματίου και οι βασικές οδηγίες. Ένας Game Master, θα παρακολουθεί μέσω κάμερας, ώστε να βοηθάει με συμβουλές, σε περίπτωση που κολλήσετε σε κάποιο γρίφο. Το Puzzle 3041 – Escape room Κύπρος, είναι ένα παιχνίδι για όλες τις ηλικίες και δεν απαιτείται φυσική δύναμη και ειδικές γνώσεις για την επίλυση των γρίφων.

Τα άτομα που τρομάζουν εύκολα, δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Η αυξημένη αδρεναλίνη δεν είναι αποτέλεσμα τρομακτικών ενεργειών, αλλά λόγω της πλοκής του σεναρίου και του χρόνου που μετράει αντίστροφα. Πιστεύεις ότι εσύ και η ομάδα σου έχετε ότι χρειάζεται για να αποδράσετεPuzzle 3041 – Escape room Λεμεσός, Κύπρος

Escape room Κύπρος, Λεμεσός – ποιοι μπορούν να παίξουν?

Το Puzzle 3041 Escape room Λεμεσός, είναι μια νέα εναλλακτική δραστηριότητα στην καρδιά της πόλης. Τα δωμάτιά μας είναι σχεδιασμένα για μικρές ή μεγάλες ομάδες φίλων, οικογένειες, Team Building για εταιρίες και γενικότερα  για όσους ψάχνουν ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι λογικής.

 

Φίλοι & Οικογένειες

Αναζητάτε μια ξεχωριστή και διασκεδαστική δραστηριότητα, για τους φίλους ή την οικογένεια σας; Το Puzzle 3041  Escape Room Λεμεσός, είναι μια εξαιρετική, διαδραστική δραστηριότητα που θα λατρέψετε! Τα Escape Rooms Κύπρος, είναι μια νέα δραστηριότητα, κατάλληλη για να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας.

 

Τουρίστες

Βρίσκεστε στη Λεμεσό και έχετε βαρεθεί τα παραδοσιακά τουριστικά αξιοθέατα; Το Puzzle 3041 – Escape rooms Λεμεσός, μπορεί να σας δώσει την έκρηξη αδρεναλίνης που χρειάζεστε. Καλώς ήρθατε στη διασκεδαστική πλευρά της πόλης. Το Puzzle 3041, βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού, έτσι ώστε να ταιριάζει ανάμεσα στις υπόλοιπες δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε.

 

Gamers

Είσαι fan των online παιχνιδιών απόδρασης; Τότε τα δωμάτια Escape Room Λεμεσός, είναι μια δραστηριότητα που πρέπει να δοκιμάσεις! Και τα δύο παιχνίδια έχουν παρόμοια λογική, όμως στα Puzzle 3041, ο πρωταγωνιστής που βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο, είναι εσύ! Πιστεύεις ότι είσαι ειδικός, στα online παιχνίδια; Έλα στο Puzzle 3041 Escape room Λεμεσός και ζήσε στην απόλυτη δοκιμασία!

 

Δραστηριότητες Team Building

Η αρμονική συνεργασία είναι ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας μιας εταιρείας! Το Puzzle 3041 Escape room Λεμεσός, σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ενισχύει την “χημεία” και να δημιουργεί αλληλεπίδραση στα μέλη μιας ομάδας. Με τα Escape Rooms Κύπρος, οι δραστηριότητες Team Building έχουν φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Οργανώστε για τους υπαλλήλους σας ένα γεγονός, που θα  συζητούν για καιρό και συγχρόνως δημιουργήστε την απαραίτητη συνοχή στην εταιρεία σας.

 

Ζευγάρια

Ψάχνεις ένα δώρο γενεθλίων ή επετείου για το άλλο σου μισό; Είμαστε ένα από τα λίγα Escape rooms στη Κύπρο, για ομάδες 2 παικτών, όπως είναι τα ζευγάρια. Στο Puzzle 3041 Escape Room Κύπρος, μπορείτε να έχετε την πιο υπέροχη και προσωπική εμπειρία, μόνο για τους δυο σας. Αποδράστε από το δωμάτιο με τον σύντροφό σας, δοκιμάζοντας την πιο συναρπαστική δραστηριότητα που έχετε κάνει ποτέ. Βρείτε τα στοιχεία και βοηθήστε ο ένας τον άλλον, ώστε να ξεφύγετε εγκαίρως από το δωμάτιο! Εγγυόμαστε ότι αυτή θα είναι το πιο συναρπαστικό ραντεβού, που είχατε ποτέ!

BOOK NOW