Δωμάτια απόδρασης Λεμεσός

Τι είναι τα Δωμάτια Απόδρασης?

Τα δωμάτια απόδρασης είναι ένας νέος τρόπος εναλλακτικής διασκέδασης, κατά τον οποίο εσείς και η ομάδα σας κλειδώνεται για 60 λεπτά, μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Σε αυτό το χρονικό περιθώριο, οι παίκτες πρέπει να λύσουν γρίφους, να σπάσουν κωδικούς και να βρουν κρυμμένα κλειδιά. Στόχος του παιχνιδιού, είναι να βρείτε τρόπο να βγείτε από τα δωμάτια απόδρασης, πριν τελειώσει ο χρόνος. Είναι η μεταφορά των παιχνιδιών απόδρασης του υπολογιστή, στην πραγματικότητα. Είναι ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους να περάσεις το χρόνο σου, με φίλους, οικογένεια, ή ακόμα και με συναδέλφους. Τα Escape Rooms, είναι μια πρωτότυπη εναλλακτική δραστηριότητα, που δίνει νέο νόημα στη διασκέδαση στην Λεμεσό!

Τα δωμάτια απόδρασης του Puzzle 3041

Το κάθε δωμάτιο απόδρασης (Escape Room) έχει διαφορετικό σενάριο και λογική. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα:

Inception Δωμάτιο απόδρασης

Βρισκόσαστε στο μέλλον, εν έτη 2030, στο υποσυνείδητο ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Στόχος σας είναι να κλέψετε σε 60 λεπτά, μια από τις κορυφαίες ιδέες όλων των εποχών. Μπορείτε να βρείτε το μυστικό κωδικό και να ολοκληρώσετε τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ? Θα μπορέσετε να φέρετε την αποστολή σας εις πέρας και να βγείτε από το δωμάτιο απόδρασης, πριν εξαφανιστείτε στο όνειρό του για πάντα?

Perfect Crime  Δωμάτιο απόδρασης

Φαίνεται σαν να έχει διαπραχθεί το τέλειο έγκλημα. Η αστυνομία δεν έχει ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι ο μανιακός δολοφόνος. Εσείς και η ομάδα των ντετέκτιβ σας, είστε οι μόνοι που μπορείτε να λύσετε το μυστήριο. Βρείτε το όπλο που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος και φύγετε από τη σκηνή του εγκλήματος πριν να είναι αργά. Πιστεύεις ότι το έγκλημα είναι τόσο τέλειο όσο φαίνεται?

Schindler’s List  Δωμάτιο απόδρασης

Βρίσκεστε στο έτος 1939, στο γραφείο του Oscar Schindler στην Κρακοβία. Ο επιχειρηματίας έφτασε στην Πολωνία, με σκοπό να βγάλει χρήματα από τον πόλεμο. Παρά τις αρχικές του προθέσεις, ο σκοπός της επίσκεψής του άλλαξε χωρίς να το περιμένει. Η νέα του αποστολή είναι να σώσει όσους περισσότερους Εβραίους μπορεί από τα Γερμανικά στρατεύματα, παίρνοντάς τους να δουλέψουν στο εργοστάσιό του. Το έργο του ήταν σημαντικό για το γερμανικό στρατό και έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει τη γνωστή λίστα του Schindler. Το όνομα κάποιου σε αυτόν τον κατάλογο, μπορούσε να είναι ο καθοριστικός παράγοντας,  μεταξύ ζωής και θανάτου. Η αποστολή σας είναι να βρείτε τη λίστα και να την παραδώσετε στα σωστά χέρια. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τον στρατό των SS και να σώσετε εκατοντάδες αθώους ανθρώπους?

Λόγοι για να επισκεφθείτε ένα δωμάτιο απόδρασης

  • Τα δωμάτια απόδρασης ξυπνάνε το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας
  • Περνάς αξέχαστες στιγμές με τους φίλους ή την οικογένειά σου
  • Είναι ένας από τους πιο διαδραστικούς και εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης
  • Αναπτύσσει τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας
  • Μαθαίνεις να λειτουργείς υπό την έντονη πίεση χρόνου
  • Τα δωμάτια απόδρασης διεγείρουν τη φαντασία και το μυαλό
  • ανακαλύπτεις πτυχές του εαυτού σου, τις οποίες ίσως δεν γνώριζες
δωμάτια απόδρασης

Εσύ μπορείς να αποδράσεις?

Για να καταφέρετε να βγείτε από ένα δωμάτιο απόδρασης, χρειάζεται ομαδικότητα, ψυχραιμία, φαντασία, λογική και μεγάλη συγκέντρωση στον τελικό σας στόχο, την απόδραση. Αν πιστεύεται ότι διαθέτεται όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, δεχθείτε την πρόκληση και ελάτε να αποδράσετε από τα δωμάτια απόδρασης του Puzzle 3041.